Връщане и рекламация

Клиентите на онлайн магазин www.kasovirolki.bg  съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат или да заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продуктът е:

  • в оригиналния си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет. Не се счита за повредена опаковка, чиято цялост е била нарушена с цел разопаковане на стоката.
  • без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Заявка за връщане на стока, закупена от нашия магазин, се подава писмено в свободен формат през контактната форма в срок не по-дълъг от 14 работни дни, считано от датата на закупуване, като трябва да е посочена лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума.

Суми по рекламации се възстановяват САМО по банков път след получаване на върнатия продукт/артикул и след потвърждение на исканата рекламация.

Сумата ще бъде възстановена в срок до 14 работни дни, считано от датата, на която потребителят писмено е упражнил правото си да се откаже от стоката чрез заявка за връщане на стока.

Клиентът има правото да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

  • доставената стока не съответства на поръчаната и това е видно с просто око.
  • цената, която клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата сума.
  • при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, когато това не е било възможно да бъде установено в момента на доставката
  • транспортните разходи по връщане на стоки по желание на клиента се поемат само от него, с изключение на случаите на фабричен дефект и/или неточно описание, снимка.

Ако не бъде спазено някое от горепосочените условия, искане за рекламация (замяна) няма да бъде разглеждано!